Work ability index

De Work Ability Index, of WAI, meet specifiek het werkvermogen van medewerkers. Tijdens een arbeidsloopbaan kan het werkvermogen veranderen. Hierbij kunnen bijvoorbeeld werkstress of een disbalans tussen werk en privé beinvloedende factoren zijn. De WAI helpt bij het inzicht werven in het huidige en toekomstige werkvermogen. Dit inzicht helpt uiteindelijk om het werk beter af te stemmen op de werknemer, wat uiteindelijk voor een gezonde en plezierige manier van werken zorgt.

De WAI als instrument

De WAI is eenvoudig, praktisch, betrouwbaar en herhaalbaar. Als instrument is het uitgebreid wetenschappelijk getest en heeft inmiddels zijn nut ruimschoots bewezen. Zo is aangetoond dat een lage score op de WAI-vragenlijst een verhoogd risico geeft op verminderde inzetbaarheid op de arbeidsmarkt in de toekomst.

Introductievideo "Work Ability Index"


110

Vestigingen door heel Nederland


1650

Gecertificeerde professionals


40

Tevreden klanten jaarlijks


35000

Minder verzuimuren

Fysiofirst

FysioFirst
Raadhuisplein 302
2132 TZ, Hoofddorp
Tel: 088-6600751
Fax: 084-7170882

Over FysioFirst

Behalve preventie, snelle behandeling en kostenbesparing, onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. Niet voor niets is het Fysiofirst Verzuimplan als ‘Best Practice’ vermeld op de MKB Arbo-site.

Waarom kiezen voor Fysiofirst?