Waarom kiezen voor Fysiofirst?

Behalve preventie, snelle behandeling en kostenbesparing, onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. Niet voor niets is het Fysiofirst Verzuimplan als ‘Best Practice’ vermeld op de MKB Arbo-site. 

Nog meer redenen om te kiezen voor Fysiofirst!

  • Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de gezondheid van werknemers, Fysiofirst kan deze zorg van u overnemen.
  • Fysiofirst kent geen lange wachttijden of wachtlijsten.
  • Wij bieden kwaliteit; onze bedrijfsfysiotherapeuten zijn lid van het KNGF (kwaliteitsregister).
  • Onze deskundigheid en jarenlange ervaring bij bedrijven, maken ons tot een betrouwbare partner.
  • Fysiofirst baseert zijn bevindingen op wetenschappelijk onderzoek.
  • De bedrijfsfysiotherapeuten werken volgens een uniforme aanpak en protocollen.
  • Wij beschikken over een landelijk netwerk, onze behandelaars vindt u door heel Nederland.

Multidisciplinaire samenwerking

Fysiofirst werkt samen met verschillende disciplines, zoals psychologen die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk Eerstelijnspsychologen (HSK). Fysiofirst zelf richt zich vooral op het fysieke aspect van ziekte en verzuim. Werknemers die daarnaast met psychische klachten te maken hebben, kunnen wij doorverwijzen naar HSK. Bovendien werken wij nauw samen met Focus Nederland, dé reïntegratiespecialist van ons land en met MediSelect, de specialist in opleidingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening.

Zilveren Kruis

Begin 2008 start Fysiofirst met een ‘pilot’ voor de grafische industrie bij het Zilveren Kruis. Wij houden u hierover op de hoogte via onze nieuwspagina .

Het ontstaan van Fysiofirst

In november 2000 besluiten twee bedrijfsfysiotherapeuten uit Haarlem, Carry Smits – Muylaert en Bart van der Voort, om de grote hoeveelheid beroepsgebonden klachten in de praktijk net even anders te gaan aanpakken. Zij benaderen het bedrijfsleven niet langer vanuit de visie van de traditionele zorg, maar direct via de weg van de Arbo-curatieve zorg. Geen wachtlijsten of lange wachttijden, maar direct op en bij de werkplek ingrijpen, liefst binnen 24 uur! In januari 2001 ziet FysioFirst het licht en wordt statutair in Haarlem gevestigd.

Fysiofirst

FysioFirst
Raadhuisplein 302
2132 TZ, Hoofddorp
Tel: 088-6600751
Fax: 084-7170882

Over FysioFirst

Behalve preventie, snelle behandeling en kostenbesparing, onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. Niet voor niets is het Fysiofirst Verzuimplan als ‘Best Practice’ vermeld op de MKB Arbo-site.

Waarom kiezen voor Fysiofirst?